Albert ChanDr Albert Wai-Kit Chan,
Managing Partner, Law Offices of Albert Wai-Kit Chan, PLLC

Albert Wai-Kit Chan, Ph.D., J.D., is a Patent Attorney with over 20 years of legal experience in all aspects of obtaining and litigating patents and has a specialty focus on the life sciences. He was awarded his Ph.D. in Virology from the Baylor College of Medicine (Texas, U.S.) and his J.D. from Columbia University School of Law (New York, U.S.). Dr. Chan is registered to practice before the USPTO (1993) and has been admitted to practice in New Jersey (1992), New York (1993), Texas (2006) and the Supreme Court of the United States (2008). He is currently adjunct associate professor in the School of Life Sciences at The Chinese University of Hong Kong and has adjunct professorship in the Department of Health Technology and Informatics at The Hong Kong Polytechnic University. Dr. Chan is founder and director of United States-China Intellectual Property Institute, Inc. (a New York Not-For-Profit Corporation).
 
 
 
 

陈伟杰博士
美国Albert Wai-Kit Chan律师事务所合伙人

陈博士是一名专利律师,在获得和诉讼专利的所有方面拥有超过20年的法律经验。他专注于生命科学,在贝勒医学院(美国得克萨斯州)获得其病毒学博士学位。在哥伦比亚大学法学院(美国纽约)获得其法律博士学位。

陈博士在美国专利商标局(USPTO)(1993年)注册前已经允许在新泽西州(1992年)执业,并在纽约(1993年)、得克萨斯州(2006年)和美国最高法院(2008年)获得执业资格。他目前是香港中文大学生命科学学院的助理副教授,并在香港理工大学卫生技术与信息学系担任辅导教授。陈博士更是美国中国知识产权研究所(纽约非营利公司)的创始人兼董事。
 
 

陳偉傑博士
美國Albert Wai-Kit Chan律師事務所合夥人

陳博士是一名專利律師,在獲得和訴訟專利的所有方面擁有超過20年的法律經驗。他專注於生命科學,在貝勒醫學院(美國德克薩斯州)獲得其病毒學博士學位。在哥倫比亞大學法學院(美國紐約)獲得其法律博士學位。

陳博士在美國專利商標局(USPTO)(1993年)註冊前已經允許在新澤西州(1992年)執業,並在紐約(1993年)、德克薩斯州(2006年)和美國最高法院(2008年)獲得執業資格。他目前是香港中文大學生命科學學院的助理副教授,並在香港理工大學衛生技術與資訊學系擔任輔導教授。陳博士更是美國中國智慧財產權研究所(紐約非營利公司)的創始人兼董事。